Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Eğitim Denetçileri Başkanı Kamuran Vural ile birlikte Tuzluca'nın yüksek kesimlerindeki köy okullarında incelemelerde bulundu.
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürümüz Dinçer Ateş, Eğitim Denetçileri Başkanı Kamuran Vural ve Şube Müdürleri Halis Erdoğan, Abdurkerim Yalçın ve İlçe Milli Eğitim Müdür Ziya Zakir Acar ile birlikte kış şartları nedeniyle 'İnceleme, Rehberlik Ve Denetim Çalışmaları' kapsamında Tuzluca'ya bağlı; Karagüney, Doğanyurt, Boyluca, Gülahmet, Yassıbulak, Aşkhüseyin, Katırlı, Aşağı Katırlı, Gedikli ve Gültepe okullarında incelemeler de bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, kış şartları nedeniyle başlattıkları, 'İnceleme, Rehberlik ve Denetim Çalışmaları' kapsamında, dağlık köy okullarında eğitim-öğretim durumlarının ve fiziki eksikliklerini yerinde görülmesi amacı ile incelemeler ve ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. Ateş, "Eğitim denetçileri başkanı ve şube müdürlerimizle birlikte denetim ve rehberlik çalışmalarımız doğrultusunda köy okullarımızın büyük çoğunluğunu ziyaret ettik. Şimdi de şu günlerde yaşadığımız kış şartları nedeniyle dağ köylerimizi yerinde inceliyor, orada öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle görüşüyor, problemleri yerinde tespit ediyor, çözüm yolları araştırıyoruz. Aynı zamanda okullarımızın eğitim öğretim, yönetim işleriyle ilgili denetleme ve rehberlik yapıyoruz. Her gün bu köylere giden arkadaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye ve çalışmalarında motivasyon sağlamaya çalışıyoruz "dedi.

Müdür Ateş, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ettiklerin belirterek, geleceğin teminatı gençlerin ve çocukların eğitimlerini almaları için devlet olarak her zaman gerekeni yapacaklarını sözlerine ekledi.
(BM-Yİ-Y)

24.01.2013 14:54:16 TSI

Editör: Wan Haber