Iğdır Valisi Ahmet Pek, Iğdır Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği'ni (AKDİSAD) ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Dernek Başkanı Bertan Sofuoğlu'dan, Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ'ın da hazır bulunduğu görüşmelerde, Vali Pek'e, derneğin çalışmaları ve iş adamlarının sıkıntıları hakkında bilgi verdi. Sofuoğlu, kentte eğitim alanında önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek buna aralıksız devam ettiğini söyledi. Kentte üretim sıkıntısının yaşandığını ifade eden Sofuoğlu, ''Yatırımcıların Iğdır'a yatırım yapmasını bekliyoruz. Yatırım yapılırsa şehrimiz her anlamda önemli yol kat eder. AKDİSAD olarak gelen her yatırımcımıza gerekli desteklerimizi yapmaya hazırız. Dernek olarak aktif bir şekilde çalışıyoruz. Derneğimizin faaliyetleri arasında farklı ülkelere çeşitli geziler yaptık. Bizim amacımız Iğdır'da yatırımların artması ve ekonomik alanda hareketliliğin gelmesidir'' dedi.
Iğdır Valisi Ahmet Pek ise, Iğdır'da yaşanan sorunların çözümü için devlet olarak üzerilerine düşen her türlü görevleri yapmaya hazır olduklarının belirtti.
(BM-MET-Y)

17.01.2013 16:01:03 TSI

Editör: Wan Haber