Denizli'de, arkadaşı ile iddiaya girerek derenin üzerindeki su borusundan karşıya geçmek isteyen genç, çıktığı yerde mahsur kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Servisi (AKS), bu kez de su borusu üzerinde kalan vatandaşın imdadına yetişti. Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan derenin üzerindeki su borusundan karşıya geçmek isterken, mahsur kalarak saatlerce su borusu üzerinde bekleyen ve ne yapacağını şaşıran 16 yaşındaki Ş.T., olayı fark eden vatandaşların itfaiye ekiplerini aramasıyla kurtarıldı.
Gelen ihbarla birlikte kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan AKS ekipleri, dere içerisinde kurdukları merdivenle, genci bulunduğu yerden kurtardı.
Arkadaşı ile karşıya geçme konusunda iddiaya girdiklerini ve bunun için bir deneme yapmaya çalıştığını söyleyen Ş.T., "Derenin üzerinde bulunan su borusundan karşıya geçmek istedim ama yapamadım. Bulunduğum yerden de geri dönemedim. Daha sonra vatandaşlar itfaiyeyi aradı ve beni kaldığım yerden kurtardı. İtfaiye ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
(EV-SK-MO-SO-Y)

19.02.2013 15:09:32 TSI

Editör: Wan Haber