Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) 8 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan seçimleri öncesi işadamı İbrahim Yüksel, adaylığını ilan etti.
Yüksel, düzenlediği basın toplantısında, "8 Şubat tarihinde yapılacak olan seçimlere katılmaya karar verdik. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası önemli bir kurumdur. Bu seçimlerde adına kesinlikle leke getirilmemelidir. Rakip çıkarsa seçim sürecinin olgunluk içersinde geçirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü biz odamıza barış getirmek istiyoruz" dedi.
Yüksel, adaylığını açıkladığı açıklamasında şunları kaydetti: "Ben iki dönem oda meclisinde görev yaptım. İki dönemdir de Salihli Belediye Meclisi'nde görev yapmaktayım. Şu an meclis başkan vekiliyim. Salihli'nin ve yöremizin ekonomik ve yerel sorunlarını biliyorum dinamiklerini biliyorum bu kurumlarda edinmiş olduğum bilgi beceri ve tecrübelerimi ticaret ve sanayi odasında arkadaşlarımla birlikte takım ruhu ile hayata geçireceğiz. Meclis ve komite üyelerini seçerken mesleğinde başarılı iyi ahlaklı dürüst yöremize hizmet etmek isteyen Salihlili, Kulalı ve Selendili arkadaşlarımızdan oluşturmaya özen gösterdik. Yine her siyasi görüşün ve partinin temsil edildiği siyaset üstü bir meclis oluşturmaya özen gösterdik. Her siyasi partiye aynı yakınlıktayız. Her etnik kökenden insanların temsil edildiği kimsenin ötekileştirilmediği bir barış odası oluşturmaya özen gösteriyoruz. Bir Türkiye mozayiği oluşturduk. Seçildiğimizde Salihli'nin Kula'nın Selendi'nin önünü açacak her projeye destek vereceğiz. Ortak akıl gurubu olarak projelerimiz vardır. Onları önümüzdeki günlerde yine siz basınımız ve üyelerimizle paylaşacağız. Bütün bu projeleri takım ruhu çalışması ile hayata geçireceğiz. Yerel ve genel seçimlerde oda olarak taraf olup hiçbir adayı işaret etmeyeceğiz diğer partili üyelerimizi küstürmeyeceğiz. Odaya kesinlikle saygınlık kazandıracağız. Oda başkanı olmak meclis üyesi olmak komite üyesi olmak üye olmak bir ayrıcalık olacaktır. Gücümüzü üyemizden alacağız üyemizde güçlü bir ticaret odasının her zaman yanında olduğunu daima hissedecektir. Üyemizi sadece aidat ödeyen ve seçim dönemlerinde değil odanın her faaliyetinde hatırlayacağız. Üyemiz odayı her türlü sorunu çözeceği ticari faaliyetlerini geliştireceği kendine ait bir kurum olarak görecektir. Yıllardır özlemi çekilen üyesi ile barışık oda olacağız. Tek başımıza hareket etmeyeceğiz. Birlikten kuvvet 'doğar' ilkesiyle takım ruhu içersinde çalışacağız. Odamıza bir şeyler almaya etiket yapmaya değil kendimizden odaya bir şeyler katmak için geliyoruz. Fakülteyi önemsiyoruz, inşaatının bitirilmesi için her türlü desteği vereceğiz. Organize sanayiyi önemsiyoruz. Organizedeki fabrika sahiplerinin ticaret odasında ve organize sanayi müteşebbis heyetinde mutlaka temsil edilmesini istiyoruz. Göreve geldiğimizde Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın güzel yöremizin kamu kurum ve kuruluşları ile diğer ilgili tüm kurumlar, sivil toplum örgütleri ile el ele vererek nasıl yükseltileceğini hep birlikte tanık olacağız. Ortak akıl ve takım çalışması ile özveri içinde eşitlikçi ve paylaşımcı olacağız. Hedefimiz bütün üyelerimizin işlerini geliştirmek ve yöremizin Türkiye milli hasılasından aldığı payı yükseltmektir. Ülkemizi seviyoruz, yöremize büyük bir aşkla bağlıyız. Üyelerimiz her şeyin en iyisine layıktır."
(ES-ERG-Y)

25.01.2013 11:43:54 TSI

Editör: Wan Haber