Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam'ın gideceğini hiç tahmin etmediklerini belirterek, yerine gelecek teknik direktörün değerlendirmesini 1461 Trabzon maçından sonra yapacaklarını söyledi.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, bir spor programına telefonla katılarak açıklamalarda bulundu. Sağlam'ın istifasını ve yerine gelecek teknik direktörün değerlendirmesini yapan Yazıcı, "Ertuğrul Sağlam'ın istifasına fazla söylenecek bir şey yok. Sezon sonu olsa çok daha güzel olacaktı. Maalesef böyle oldu. Biz Ertuğrul Hoca ile ağabey kardeş gibiydik. Ertuğrul Hoca kavgalı gürültülü gitmedi" dedi.

"BİZ BURSASPOR'DA YAPTIĞIMIZ BAŞARILAR İLE ÖVÜNMEDİK"
Büyük takımların bazen zor durumlara düşebileceğini ifade eden Yazıcı, "Bursaspor'un 4-5 sene öncesine gidin, birde bugünlere bakın. Biz bu zamana kadar her yere çıkıp ta övünmedik. Reklam yapmadık. Hep işimize baktık. İnişler çıkışlar olabilir. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'da o gibi durumlar düşmüştür. Bursaspor Anadolu'da büyük bir iş başardı" diye konuştu.

"HOCA KONUSUNDA 1461 TRABZON MAÇINDAN SONRA DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ"
Yeni teknik direktör konusuna da değinen Yazıcı, "Sadri Başkanla Trabzon'da karşılaştık. Sohbet ettik. Sadri Başkan bana 'Benim her zaman B planım vardır' dedi. Benim B planım yoktu. Hala daha yok. Biz böyle bir çalışma içindeydik. Biz Ertuğrul Hocanın gideceğini düşünmedik. Yeni hoca konusunda bir sürü talep var. Değerlendireceğiz. O makamın biran önce dolması lazım. Yerli ya da yabancı hoca konusunda karar vermedik. Her ikisi de olabilir. 1461 Trabzon maçından sonra değerlendirmemizi yapacağız" şeklinde konuştu.

"ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA KONUSUNDA ERKEN DAVRANDI"
Kendisinin istifa etmesi durumunda Ertuğrul Sağlam'ın da istifa edeceğinin altını çizen Yazıcı, "Ben istifa ettiğim takdirde Ertuğrul Hocada sizinle birlikte giderim lafını söylemiştir. Ertuğrul Hoca erken davrandı. Teknik direktör ayrılıp ilişkisini kesebilir. Ben bugün ayrılacağım desem bir ayı var. Bursa'nın durumu şuan pek parlak sayılmaz. İnşallah iyi yerlere gelecektir. Bir şeyler bırakarak gitmek istiyorum" açıklamasını yaptı.
(AF-MFS-MFS-S)

29.01.2013 18:31:34 TSI

Editör: Wan Haber