Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına başladı.
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına açık gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Düz koşular ile başlayan idman, çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maçı kazanan, antrenör Recep Çetin, futbolcular Uğur Boral, Necip, Olcan, Oğuzhan, Escude, Muhammet ve kaleci Cenk'in bulunduğu yeşil takım, basın mensuplarına sevinç pozu verdi.

İBRAHİM TORAMAN YARIM BIRAKTI
Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı İbrahim Toraman çift kale maç sırasında, girdiği bir pozisyonda sakatlandı. Tecrübeli futbolcu son 20 dakika idmanı bıraktı. İbrahim Toraman'ın sakatlığı hakkında kesin bir açıklama yapılmadı. Siyah-beyazlı kulübün yeni transferi Gökhan Süzen'in, Mehmet Akgün ile girdiği bir pozisyonda kısa süreli sakatlık yaşaması korkuttu. Gökhan Süzen'in tedavisinin ardından antrenmana devam etmesi sevindirdi.

SAMET AYBABA: "NENE EMEKLİ OLMAYA GİTTİ"
Öte yandan teknik direktör Samet Aybaba, antrenmanı takip eden basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Aybaba, transfer listelerinde bulunan Nene'nin Al Gharafa takımıyla sözleşme imzalamasına ise, "Katar'a emekli olmaya gitti" yorumunda bulundu. Tecrübeli teknik adam sakatlığı sebebiyle bir süredir forma şansı bulamayan yıldız futbolcu Manuel Fernandes'in hatırlatılması üzerine ise, "Bu hafta bizimle olamayacak" diye konuştu.
Aybaba, Mustafa Pektemek'in yaklaşık 1.5 ay daha sahalardan uzak kalacağının ifade etti.
(RFK-RFK-S)

14.01.2013 16:20:01 TSI

Editör: Wan Haber