Ünlü sanatçı İbrahim tatalısesin konuşamıyor diyen eski eşi Ayşegül yıldız ibrahim tatlıses hakkında ibrahim bey amaliyattan sonra konuşamıyor dedi. ünlü sanatçı geçirdiği silahlı saldırı sonrasında  kulak burun boğaz ameliyatı olmuştu ve ameliyattan sonra burnunda sorun yaşıyan ibo konuşmasında bozukluklar olduğunu belirtti.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e konuşamama tehlikesi..Popüler sanatçı İbrahim tatlıses burun ameliyatı sonrası doktora 50 bin liralık dava..Doktoru ise İbo'ya karşı dava açtı..Ünlü arabesk ustası sanatçı Tatlıses geçirdiği bu rahatsızlık sonrasında istanbul asliye hukuk mahkemesine doktora 50 binliralık manevi tazminat davası açtı.. Açılan bu davada doktor ise kendi şöhretini zedelediği düşüncesi ile karşı dava ile 100 binliralık karşı tazminat davası açtı.


ibo.jpeg


İç mimar Ayşegül Yıldız, Tatlıses’in vurulduktan sonra konuşmasında bir problemi olmadığını anlatarak, “Şarkı söylemesi için ses alma egzersizleri yapıyordu. İbrahim Bey uyku apnesi problemi yaşıyordu.

 

Burnunun sol tarafında sorun yaşıyordu. İsmail Bey, ‘Ameliyat olursanız rahat edersiniz. Basit bir operasyon, mutlu mesut olursunuz’ dedi” diye konuştu. Ameliyattan sonra Tatlıses’in konuşurken nefesinin kesildiğini söyleyen Yıldız, “Uzun süre konuşamıyor, keserek konuşuyor. Burnundan nefes aldığında kelimelerin tam ortasında yutkunuyor. Nefesi yetmediği için konuşması kesiliyor, şarkı söylemesi de etkilendi” dedi.

 

Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat ise, “Ses ve konuşma kalitesi aşırı derecede düşmeye başladı. Bu da sinir yaptı. Kolundaki felci bile o kadar umursamıyor, burnunu daha önemsiyor” diye konuştu. Duruşma ertelendi.

Editör: Wan Haber