Konusu ile merak uyandıran film 28 Ekim 2016 tarihinde vizyona girmiştir. Majid Majidi tarafından yönetilen film 7. YY’ da Hz. Muhammed’in ve etrafındakilerin yaşadıklarını konu almıştır. 2 saat 51 dakika süren filmi Hz. Muhammed Allah’ın elçisi izle seçeneğine tıklayarak rahatlıkla izleyebilirsiniz. Başrollerinde Sareh Bayat, Mina Sadati, Mahdi Pakdel, Ali Reza Shoja- Nuri ve Mohsen Tanabandeh isimleri yer alıyor. Aksiyon, dram ve biyografik türünde vizyona girmiştir. İran yapımı olan filmi Hz. Muhammed filmini izle seçeneği ile kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Konusu nedeni ile büyük ilgi gören filmi online olarak sistemden izleyebilirsiniz. İndirmeden Hz. Muhammed Allah’ın elçisi izle sekmesine tıklayarak beklemek zorunda kalmadan filme erişim sağlayabilirler.

Hz. Muhammet Allah’ın Elçisi Online İzle

Yaşanan olayları bütün hali ile öğrenmek isteyenler Hz. Muhammed filmini izle ile sistemden filmi yüksek görüntü kalitesi ile izlemeye başlayabilirler. Filmin başında fil ordusu ile Mekke’ye yönelen Abraha’nın bu sayede Mekke’de büyük bir karmaşa ve çaresizlik yaşanmasına neden olur. Bu durum üzerine halk kaçarak dağlara sığınır. Hz. Muhammed’e hamile olan Hz. Âmine geri kalır ve kaçıp dağlara sığınamaz. Abraha geride kimsenin kalmadığını anlayınca daha rahat bir şekilde Mekke’yi ele geçireceğini düşünür ve fil ordusunu Mekke’ye yönlendirir. Hz. Muhammed Allah’ın elçisi izle seçeneği ile filmin her ayrıntısını izleme imkanı bulabilirsiniz. Gerçek olayların anlatıldığı filmi Hz. Muhammed filmini izle ile sistemden izleyebilirler.

Hz. Muhammet Filmi İzle

Ordusu ile Mekke’ye yönelen Abraha fillerin Mekke’ye doğru adım bile atmaması karşısında şaşırır kalır. Birebir canlandırılan bu anları görmek isteyenler Hz. Muhammed Allah’ın elçisi izle seçeneğini kullanarak filmi sistemden online seyredebilirler. Bu durum üzerine milyonlarca ebabil kuşu taşlarla Abraha’nın ordusuna saldırır ve ordunun yok edilmesini sağlarlar. Bu durum sayesinde Mekke’ye saldırma planları da ortadan kalkar. Yaşanan bu olayın ardından 1 ay sonra Hz. Muhammed dünyaya gelir. Bu bebeğin dünyada köklü bir değişime neden olacağını henüz kimse bilmiyordur. Bütün bu sahneleri Hz. Muhammed filmini izle sekmesi ile online izleyebilirsiniz. 

Sponsor: www.filmexpresi.com


Not: Bu makale tanıtım amaçlı yayınlanmıştır.

Editör: Wan Haber