Huzurlu İnşaat İhlas Evleri Kırklareli'de yapılan 1. Etap Evlerini 7 ay erken teslim etti.
Huzurlu İnşaat İhlas Evleri Kırklareli'de yapımı tamamlanan 1. Etap evlerini 7 ay erken teslim etti. 1. Etap evlerinde yapılan anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan, Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Kırklareli'de yapımı tamamlanan 1. Etap Evlerini 24 ay süre sonunda teslim edileceğini ama vatandaşın daha çok beklemesine gerek olmadığını bunun için evleri 7 ay daha erken teslim ettiklerini söyledi.
Binaların yapımında her zaman en kaliteli malzemeleri kullandıklarına dikkat çeken Bıyıklı, bu kadar kaliteli evleri çok uygun fiyatlara vatandaşa sunduklarını belirterek;
" 1. Etap evlerini24 ay sonunda vatandaşımıza teslim edecektik fakat vatandaşımızı daha çok bekletmek istemedik ve evleri 7 ay daha erken teslim ettik. Binalarımızda daima en kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Biz binaları teslim ettikten sonra binalarımıza her zaman sahip çıkıyoruz çıkacağız da.
"Eseri yapmak kadar sahip çıkmakta çok önemli"
Yapmış olduğumuz binaları sahiplerine teslim ettikten sonrada binalarımıza sahip çıkıyoruz. Çünkü bir eseri yapmak kadar ona sahip çıkmakta çok önemli. Kırklareli'de anahtar teslimi yapmış olduğunuz 1. Etap evlerinin tamamını daire sahiplerine anahtarlarını verdik. 1. Etapta kullanılan kaliteli malzemeleri 2. Etap evlerimizde de kullanacağız. Binalarımızın etrafı yeşillik ve yol geçiyor. Böylece çocuklarımız yeşilliklerde oynayabilir ve yanından yol geçtiğinden dolayı karanlık odalarımız yok. Bizim vazifemiz kusursuz, kaliteli ve eksiksiz bir şekilde binalarımızı teslim etmek ve 1. Etap evlerimizi teslim ettik.
Huzurlu İnşaat olarak sadece Kırkalreli'de değil Trakya'nın birçok yerinde anatar teslim töreni yapacağız" dedi.
Konuşmanın ardından Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar Kırklareli Huzurlu İnşaat 1. Etap dairelerin anahtarları sahiplerine teslim etti.Evlerini gezen vatandaşlar yapılan işçilikten ve kullanılan malzemenin kalitesinden çok memnun oldukları belirttiler.
Törenin ardından katılımcılara pilav ayran ikram edildi.

01.12.2012 14:35:56 TSI

Editör: Wan Haber