Uşak Kent Konseyi Halk Müziği Korosu, Huzurevi sakinleri için mini bir konser tertipledi. Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden'in de izlediği konserde huzurevinde kalan yaşlılar gönüllerince eğlendi.
Uşak Kent Konseyi Yürütme Kurulu, huzurevinde kalanlara moral vermek amacıyla yerel sanatçılardan oluşan koru ile halk müziği konseri tertipledi. Yaşlıların gönüllerince eğlendiği mini etkinliğe Vali Mehmet Ufuk Erden eşi Yeşim Erden ile birlikte katıldı. Kent Konseyi'ne anlamlı etkinlik için teşekkür eden Vali Erden, yaşlıları hayatlarının sonuna kadar huzurlu, mutlu ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşatmak için hem devletin hem de toplumun üzerine düşen görevler bulunduğunu anlattı. Huzurevi sakinleriyle de sohbet eden Vali Erden, onların sorunları dinledi.
Yaşlıları yılın her gününde hatırlamak, hak ettikleri saygıyı göstermek ve onlara toplumun bir parçası olduklarını hissettirmek her şeyden önce insanlık vazifesi olduğu belirten Vali Erden, "Yaşlılarımıza olan sevgimiz ve saygımız çok özel ve önemlidir. Huzurevi çatısı altında da yaşlılarımızın mutlu bir ortamı paylaşmasından sevinç duyuyorum, çünkü biz ancak yaşlılarımızı mutlu görebiliyorsak mutluyuz. Burada gayet güzel imkanlarla, huzur içerisinde olduğunuzu görmek bizi mutlu ediyor. Bu güzel etkinlik ile yaşlılarımızın mutluluğunun artmasında katkı sağlayan Kent Konseyi üyelerine de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Etkinlik sonunda huzurevi sakinleri, Vali Mehmet Ufuk Erden ile beraberindekilere kendilerine verdikleri moral desteği için teşekkür ettiler.
(KY-İK)

28.01.2013 16:41:24 TSI

Editör: Wan Haber