Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ve bazı muhtarlar Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'yı ziyaret etti.
Ziyarette Kahta'yı çok beğendiğini ve oldukça gelişmiş bir ilçe olduğunu söyleyen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz bunda Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'nın büyük bir rolü olduğunu ifade etti. Kahta'nın her yönü ile gelişmekte olan bir ilçe olduğuna değinen Akdeniz, Kahta'da sıcak karşılanmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı da güzel düşüncelerinden dolayı Hüseyin Akdeniz ve beraberindekilere teşekkür ettiğini ifade ederek, "Kahta'ya hoş geldiniz. Sizi burada görmek bizi gerçekten çok mutlu etti. Muhtarlar halkın direk temsilcileri oldukları için çok önemli bir konumda bulunuyorlar. Biz de muhtarlarımızla sürekli görüşüp fikir alış verişinde bulunuyoruz. Kahta'ya nasıl hizmet yapabileceksek onun üzerinde karara varıp uygulamaya çalışıyoruz. İnşallah muhtarların hem maaşları iyileştirilir hem de daha fazla hak tanır" dedi.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz daha sonra Kahta Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarlarla sohbet etti.
(Şİ-ÖK-Y)

20.01.2013 11:41:19 TSI

Editör: Wan Haber