TED Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz'ın "Maçtan Önce Ön Sevişme Şart" sözlerinin ardından Avşar Kızı, yanında oturan estetisyen doktorları göstererek, "Bir hocamız ısıtıyor, diğeri kremliyor, Bülent Hocam da güzelleştiriyor" dedi ve adeta magazin gündemine oturdu.

 

Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG'nin denetiminde yapılan turnuvada, Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar'ın doktoru ünlü estetik uzmanı Bülent Cihantimur'a adeta övgüler yağdırdı, yere göğe sığdıramadı.

 

Basın toplantısı sırasında çok keyifli olduğu görülen Avşar Kızı, spor öncesinde yapılan ısınmanın adeta bir ön sevişme olduğunu söylemesi üzerine tüm katılımcılar bir kahkaha tufanı kopardı.

 

Bülent Cihantimur konuşmasını "Bizim işimiz güzellik biz güzelliklerin yanındayız.Bu sene 3. kez sponsor olduk. Çünkü, Türkiye'de 1 tane Hülya Avşar var. Kendisini beğendiğimiz ve yaptığı işleri takdir ettiğimiz için, yanında yer almaktan mutlu oluyoruz. 

 

Hülya hanımın olduğu her organizasyondan keyif alıyoruz.Yapacağı her organizasyonda yanında olacağız.Bu yüzden Hülya Cup'ın ana sponsoru olarak yer aldık. " diyerek sözlerini tamamladı.

 

fft104mm2272671.jpg

Editör: Wan Haber