Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet ile birlikte Abdurrahman Gazi ve İstasyon mahallelerinde ziyarette bulundu.

Büyükşehir Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, siyaseti yeniden tanımlamak, Toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hâkim kılmak  toplumu sistemle değil, sistemi toplumun değerleriyle uyumlu hale getirmek için yola çıktıklarını belirtti. Maneviyatsızlık ve ahlaki yozlaşmaya dur demek için çalıştıklarını dile getirdi. Belediyelerde sadece maddi çalışmalarla değil manevi çalışmalarla da toplumu yeniden ihya edeceklerini söyledi.

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, 3 Mega Projemiz var; “Halka İhanet Etmeyeceğiz, Halka Yalan söylemeyeceğiz ve Halkın Malını yemeyeceğiz”  eğer bu üç proje gerçekleşmezse diğer projelerin hiç biri zaten gerçekleşemeyeceğini dile getirdi. Belediye konusunda kadrolarımız ve projelerimiz var daha önce STK’lar bazından yoğun hizmetlerimiz oldu, belediyeler vasıtası ile halkımıza büyük bir hizmeti sunacağız inşallah. Partimizin oy pusulasında birinci sırada olması ise Rabbimizin bize olan bir lütfudur şeklinde ifade etti.

Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan; Hüda-Par’ın İslami ve İnsani bir parti olduğunu, İslam’ı referans aldığını belirtti. Tasan; rüşvetsiz, tarafsız ve adil bir belediyecilik anlayışı içeresinde belediyeleri yöneteceklerini söyledi.

Mahalle sakinleri ise kendilerine değer veren adil davranacak bir partiye ihtiyaçları olduğunu ve Hür Dava Partisinin de bu ihtiyaçlarına cevap verecek yapıda gördüklerini söyleyerek heyeti hayır duaları ile uğurladılar.

Editör: Wan Haber