Hüda-Par Gürpınar adayı Levent dalgın, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe teşkilatı ile birlikte partisini ve projelerini anlatmak için kapı kapı dolaşıyor.  Hoşap (güzelsu) merkez çarşısında esnafı gezen İlçe Teşkilatı, vatandaşlara parti tanıtım broşürü dağıtıp halkın sorunlarını dinledi.

    

Dalgın, Ziyaretlerinde Gürpınar'ın çok daha iyi hizmetleri hak ettiğini, yıllardır Gürpınar'a ve köylerine ciddi manada hizmet edilmediğini, bu gün Gürpınar’ınhak ettiği hizmeti alamadığını, bunu en iyi şekliyle sağlamak için ise Hür Dava Partisi olarak canla başla çalışacaklarını ifade etti.

 

Halk ile yapılan istişarelerin sonucunda, Halk; en büyük dertlerinden birinin Hoşap da, seçilen partilerin kanalizasyon ve altyapı çalışmalarına katkı sağlamadıklarını belirterek, bu defa yerel seçimde Hüda-Par’ı destekleyeceklerini ifade ettiler.

 

Gürpınar'da bütün köylerin sorunlarını ve eksiklerini listelediklerini de sözlerine ekleyen Dalgın, İslam’ın her türlü sorun için gerçek çözüm mercii olduğunu,Halkımızın hem dinine ve hem de diline sahip çıkarak, İslami referanslı bir partinin tüm sorunlara çözüm olacağını belirtti.

Editör: Wan Haber