Tekonoli devi olan HTC yeni nesil mobil teknoloji ile ürettiği HTC One M9 ile kullanıcılarını şaşırtmayı hedefliyor. Müthiç bir işletim sistemi ve 3GB ram ile geleceği beklenilen cihaz 20,7Mp kamerası ile ortalığı kasıp kavuracak..


@upleaks Twitter hesabının yayınladığı yeni bilgilere göre One M9, Qualcomm'un Snapdragon 810 işlemcisiyle gelecek. Sekiz çekirdekli işlemcinin dört çekirdeği 2.0GHz ile çalışırken, diğer dört çekirdeği 1.5GHz'te çalışıyor. 3GB RAM ile geleceği söylenen One M9'da 5 inç'lik 1080p çözünürlüklü ekran, 20,7MP ana kamera, 4MP ön kamera ve 2849mAh pil bulunacak.


32GB veya 64GB dahili depolama alanına sahip olacağı söylenen aygıtta bir microSD kart slotunun da bulunacağı sav ediliyor. Dahası HTC One M9'un şu anki en hızlı mobil veri teknolojisi olan VoLTE'yi, ayrıca LTE Category 6'yı destekleyeceği söyleniyor. Bu yeniliklerin Snapdragon 810'da yapılan yeniliklerle alakası olabilir.


Upleaks, HTC One M9'la gelecek olan aksesuarları da bildiğini düşünüyor. Buna göre M9'la beraber yepyeni bir HTC DotView 2 kılıfla tanışacağız. Ayrıca su geçirmez bir kılıf, yine su geçirmez kulaklık, Max 500 kulaklık, Wi-Fi destekli HTC BoomBass hoparlörler ve bir ekran koruyucusu, iddiaya göre yeni aygıtın aksesuarları arasında olacak.


HTC One M9'un MWC 2015'in başlamasıyla beraber 1 Mart'ta tanıtılacağı kesinleşmişti.

Kaynak : CHIP

Editör: Wan Haber