Son zamanların en çok satan ve tutulan markalarından olan HTC için FLAŞ bir iddia ortaya atıldı. Son günlerde medyada genişçe yer kaplayan m9 görsellerinin gerçek olmadığı iddia ediliyor. Eski Engadget teknoloji editörü olan Evan Blass yada Evleaks'in iddiasına göre şu ana kadar sızdırılan tüm görseller sahte.

HTC One M9, son günlerde gündemden düşmüyor. Ortaya atılan son iddia ise şu ana kadar ki tüm One M9 görselleri firma tarafından bilinçli olarak yayınlandığı ve gerçeği yansıtmadığı yönünde. HTC One M9, son günlerde gündemden düşmüyor. Ortaya atılan son iddia ise şu ana kadar ki tüm One M9 görselleri firma tarafından bilinçli olarak yayınlandığı ve gerçeği yansıtmadığı yönünde.
Son günlerin en çok konuşulan akıllı telefonu HTC One M9 hakkında bir çok sızıntı gerçekleşti. İlk olarak teknik özelliklerinin ortaya çıkartıldığı telefonun daha sonra görüntüleri de paylaşıldı.

Firma, sızdırılan görüntülere göre yeni modelde büyük değişiklikler gerçekleştirmemiş ve geçtiğimiz sene piyasaya sunulan One M8 tasarımını korumuş. Ancak ortaya atılan son iddia tüm gelişmeleri yalanlıyor.

:: HTC İle Ütopya'ya Yolculuk

:: HTC One M9'a Ait En Net Görüntüler

:: HTC One M9'un Özellikleri Doğrulandı!

1 Mart tarihinde düzenlenecek olan ve ShiftDelete.Net ekibi olarak yerinden aktaracağımız etkinlik ile resmiyet kazanması beklenilen One M9 (Hima) hakkında, şu ana dek dünyanın en önemli akıllı telefonlarını sızdırması ile ünlü olan @evleaks bazı iddialar ortaya attı.

Eski Engadget teknoloji editörü olan Evan Blass yada Evleaks'in iddiasına göre şu ana kadar sızdırılan tüm görseller sahte. Emekli teknoloji editörünün iddiasına göre şu ana kadar sızdırılan tüm görseller, tuzak test birimine ait ve nihai tasarımı temsil etmiyor.

Blass'a göre HTC, yeni amiral gemi modelinin tasarımını tanıtım gününe kadar hiç bir şekilde göstermeyecek. Telefona ait olduğu iddia edilen ve satışa sunulan kılıfların ise HTC'ye bağlı profesyonel grafik tasarımcıları tarafından hazırlandığını söylüyor.

Tasarımın sahte olduğunu iddia eden Blass, teknik özellik tarafında ise aynı şeyi düşünmüyor. Evan Blass, sızdırılan teknik özelliklerin büyük ölçüde doğru olacağını düşünüyor.

Tayvanlı firmanın bu stratejiyi daha önceden de uyguladığını düşünürsek iddiaların doğruluk payı biraz daha güçleniyor.

Aynı zamanda firmanın MWC kapsamında düzenleyeceği etkinlikte One M9 dışında başka cihazlar tanıtması bekleniyor. İddialara göre HTC, etkinlikte One M9 Plus, akıllı bileklik ve tablet tanıtacak.

:: Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce sızdırılan görseller sahte mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Editör: Wan Haber