Sneijder Hollanda milli takımının yapacağı maçlar öncesinde 2016 Avrupa maçı ve Meksika ile yapacakları hazırlık maçını kazanmak istediklerini söyledi.


Hollandalı süper yıldız Sneijder sorulan Hiddinkin yeni ve genç bir kadro düşüncesi olduğu sorusuna Meksika kadrosunda kendisinin kadroda olabilir de olmayabilir de olacağını söyledi.

 

Sneijder kendisinin oynamamsı halinde yerine birinin bulunduğunu ve onunla doldurulacağını söyleyerel öyle biri var demektir. Ancak Sneijder Milli takım ile ilgili kendi yeri hakkında hiç bir korku yaşamadığını söyledi.


Wesley Sneijder açıklamasında başka konlarada değinerek Baskı altında çok maça çıktığını, milli takımda oynayan birisinin buna alışması gerektiğine dikkati çeken Sneijder, Meksika ile yapacakları hazırlık maçından galip ayrılarak bu başarıyı Letonya maçına taşımayı istediklerini ifade etti.

 

Şuana kadar yaptıkları maçları hususunda da sözler sarfeden başarılı futbolcu milli takım ile ilgili açıklamada ise : başarısız sonuçlardan sonra milli takıma yöneltilen eleştirilerin haklı olduğuna da değinen Sneijder, daha sert oynamaları gerektiği düşüncesinde olduğunu dile getirdi.


Bu arada Hollanda’da hafif sakatlıkları bulunan Robin van Persie ile Jordy Clasie’nin yarınki Meksika maçında forma giymeyeceği aktarıldı.

 

snerj.jpg

Editör: Wan Haber