Kepsut'lu hayırsever vatandaş Aynur Koç, öğretmenlik yaptığı Hollanda'da arkadaşları İmran Şimşek, Yeter Şimşek, Tuğçe Yiğit ve Lisa Manuhutu isimli arkadaşları ile Kepsut'ta bulunan Kepsut Anaokulu'na destek verdi.
Okulun parke döşemelerini ve Çocuk parkının yapımı için bağışta bulunan hayırsever vatandaşlar Dünyanın değişik yerlerinde eğitim alanında yardımlarda bulunduklarını ve bu yıl da Kepsut Anaokulunu seçtiklerini söylediler.
Hayırsever Aynur Koç, bu tür faydalı işler yaptıklarında çok mutlu olduklarını dile getirerek, çocukların yüzlerinde gülümsemeyi gördüklerinde doğru bir iş yaptıklarını inançlarının daha da arttığını söyledi. Açılış kurdelesi kesilen Anaokulu'na destek sağlayan hayırseverlere teşekkür eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul eğitim için atılan her bir adımın çok önemli olduğunu vurguladı. Cankul, Devletin eğitim ve öğretime özellikle önem verdiğininin altını da çizdi.
Okulda düzenlenen törene Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, öğrenci velileri, vatandaşlar ve yabancı konuklar katıldı. Tören öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ve Kepsut 125. Yıl YİBO öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi ile son buldu.
(TS-

19.12.2012 18:45:17 TSI

Editör: Wan Haber