Antalya Ticaret ve Sanayi ve Tanıtım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya'nın, Tanıtım A.Ş. çatısı altında katıldığı fuarlarda büyük ilgi gördüğünü ve etkili bir tanıtım gerçekleştirildiğini söyledi. Budak, Antalya Tanıtım A.Ş.'nin 2013 yılında 35 uluslararası fuara katılacağını bildirdi.
Antalya bölgesinin turizme yönelik tanıtım aktörlerini tek çatı altında toplayarak, bölgenin turizm potansiyelinin küresel pazarda daha etkili tanıtılması amacıyla kurulan Antalya Tanıtım A.Ş., 2013 yılına hızlı başladı. Tanıtım A.Ş., 8-13 Ocak tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenen Avrupa'daki turizm sektörünün yeni sezon öncesi önemli sınav olarak tanımladığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya çatısı altında katıldı. Antalya Destinasyonu standında, Antalya Merkez,Side,Manavgat,Alanya,Belek,Kemer kendi masalarında tanıtım malzemelerini sunma ve gerek turizm profesyonelleri, gerekse tüketicilerle görüşme olanağı sağlandı. Tanıtım A.Ş. 10-13 Ocak tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen Ferien Messe Wien 2013 Turizm Fuarı'na ise Antalya,Alanya,Kemer'in yer aldığı Antalya Destinasyonu standı ile katıldı. Almanya'nın en önemli ve en uzun tüketici fuarı olan CMT Stuttgart'ta Antalya, Kemer, Side/Manavgat ve Kaş/Kalkan'ın tanıtımı yapılıyor.
ATSO ve Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Budak, "Fuarlarda, Antalya'yı dünyaya daha etkin tanıtmak amacıyla hazırlanan www.antalyadestination.com web sitesinin tanıtımı yanında, Golf, Gastronomi, Sanat, Sağlık, Tarih/Kültür ve Spor-Su altı dünyası olmak üzere altı farklı temada hazırlanan kataloglar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu" dedi. Antalya'nın, Tanıtım A.Ş. çatısı altında katıldığı fuarlarda büyük ilgi gördüğünü ve etkili bir tanıtım gerçekleştirildiğini belirten Budak, "Antalya Tanıtım A.Ş., 2013 yılında 35 uluslararası fuarda Antalya standı ile tanıtıma yön verecek. Almanya, Finlandiya, İsviçre, Polonya, Danimarka, Rusya, İsveç, İngiltere gibi ülkelerde düzenlenecek turizm fuarlarında Antalya'nın destinasyon olarak tanıtımı yapılacak" diye konuştu.
(SK-Y)

14.01.2013 16:04:34 TSI

Editör: Wan Haber