Türkiye Buz Hokeyi Büyük Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Erzurum Gençlikspor, yarın ilk maçına çıkacak. Erzurum ekibi Pazar günü ise yine aynı yerde ikinci maçını oynayacak.
Buz Hokeyi Büyük Erkekler Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon play off oynayan ve Türkiye'nin ilk dört takımı içinde yer alan Erzurum Gençlikspor, bu sezonda oldukça iddialı. Erzurum ekibi Süper Lig'de ilk maçına yarın çıkacak. 2012-2013 sezonunda ilk haftayı bay geçen Mavi-beyazlı hokeyciler, yarın deplasmanda ligin ikinci haftasında Ankara Truva Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Erzurum temsilcisi Pazar günü de Geçen sezonun şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek. Erzurum Gençlikspor iki maça da mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Türkiye'de yeni olmasına rağmen son yıllarda güçlü rakiplerine kafa tutan ve geçen sezonda Süper Lig Play Off maçlarına da ilk dört takım içinde yer alan Erzurum Gençlikspor bu sezon Buz Hokeyi Süper Ligi'nde şampiyonluk planları yapıyor. Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan, Erkekler Süper Ligi'nde şampiyon olmayı hedeflediklerini belirterek teknik kadroya ve hokeycilere güvendiklerini söyledi.
ABD'li Antrenör Mc. Adams Keith ve yardımcısı İkram Çintimar yönetimindeki Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımında bir ABD'li birde Slovenyalı olmak üzere iki yabancı hokeyci bulunuyor.
(AA-AA-Y)

14.12.2012 15:55:46 TSI

Editör: Wan Haber