Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Memur-Sen ve bağlı sendikalarla buluştu. Başkan Toçoğlu, "Biz fikir ayrılığı yapmadan her vatandaşımıza hizmet götürme gayretini nasıl gösteriyorsak sendikalarımız da aynı hizmet sevdası ile çalışma yürütmesi gerektiği düşüncesindeyim. Her konuda birbirimize destek olmamız, şehrimiz, milletimiz ve ülkemiz için birlikte yürümemiz gerek" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Memur-Sen ve bağlı sendikalar ile buluştu. Toplantıya başkan Toçoğlu'nun yanı sıra Eğitim Bir-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Özkan, Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Ali Güzeldal, Sağlık-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Abdullah Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Bayındır Memur-Sen Sakarya İl Başkanı Zeki Binici, Birlik Haber-Sen Sakarya İl Başkanı İhsan Yılmaz, Kültür Memur-Sen Sakarya İl Başkanı Yusuf İlker Şahin, BemBir-Sen Sakarya Şube Başkanı ve MemurSen İl Başkanı Ahmet Öksüzali katıldı.
Sendika yöneticilerinin düşüncelerini ve taleplerini dinleyen başkan Zeki Toçoğlu, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Toçoğlu, "Memurlarımız günümüzde birçok yeni hizmetle buluşuyorlar, inşallah daha iyi hizmetlerle de buluşacaklar. Biz yerel yönetimler olarak fikir ayrılığı yapmadan her vatandaşımıza hizmet götürme gayretini nasıl gösteriyorsak sendikalarımız da aynı hizmet sevdası ile çalışma yürütmesi gerektiği düşüncesindeyim. Her konuda birbirimize destek olmamız, şehrimiz, milletimiz ve ülkemiz için birlikte yürümemiz gerek" ifadelerini kullandı.
(RKO-UU)

08.01.2013 14:36:22 TSI

Editör: Wan Haber