Hizmet İş Sendikası'nın Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal ve yeni yönetimi Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Erol Aksakal, Ali Korkut'a üstüne önde Ali Korkut portresi, arka planda Yakutiye Medresesi işlemeli özel çerçeveli halı hediye etti.
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesinin yeni yönetimi toplu olarak Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korktu'a iadeyi ziyarette bulundular. Şube Başkanı Erol Aksakal, beraberinde Şube Sekreteri Fikret Gövdemir, Şube Mali Sekreteri Erdoğan Çelik, Denetleme Kurulu Üyeleri Şahin Girmenç, Hatice Uygur, Hüseyin Çakmak, Disiplin Kurulu Üyeleri Hikmet Aydın, Oktay Temel, Ömer Artuk ile Korkut'u ziyaret ederek özel işlemeli bir halı hediye ettiler. Özel yapım halıda ön planda Ali Korkut'un portresi, arka fonda ise Yakutiye Belediyesini temsilen Yakutiye Medresesi yer alıyor. Ali Korkut, bu ince davranıştan dolayı Erol Aksakal ve sendika yönetimine teşekkür etti. Ali Korkut, "Çok ince düşünülmüş, oldukça zarif bir hediye. İşçi temsilcilerimizden böylesine güzel bir hediye almak keyif verici, inşallah görev süremiz içerisinde bu incelik içerisinde çalışmalarımız olur" dedi.
AKSAKAL, "HAK ARAYAN TARAFIZ, AMA NEZAKETLİYİZ"
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, göreve yeni seçilen arkadaşlarıyla birlikte Ali Korkut'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek "Başkanımız bize hayırlı olsun ziyaretine gelerek büyük bir incelik gösterdi. Kendisine iadeyi ziyarette bulunduk. 4 yıllık görev süremiz içerisinde Başkanımız Ali Korkut ile işçi hakları noktasında birlikte çalışacağız. İşçimizin hakkını sonuna kadar koruma güdüsü içerisinde olacağız. Başkanımız bize her zaman nazik olmuştur. Bizde nezaketimizi hep koruyacağız. İki tarafın da hakkının korunmasından yanayız. Güzel bir çalışma süremiz olacağına inanıyorum. Belediye Başkanımız Ali Korkut bugüne kadar güzel hizmetlerini işçi haklarına karşı duyarlılığıyla da süslemiştir. Bu kadar hizmette çalıştırdığının hakkını vermekle ortaya çıkar. Biz Başkanımıza başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.
(AA-AA-Y)

28.12.2012 11:33:00 TSI

Editör: Wan Haber