Hizmet-İş Sendikası'nca Belediyede çalışan üyelere öğle yemeği verdi.
Hizmet-İş Sendikasının, Kür-Kale Parkı Lezzet-İ Kür Restaorant Cafe'de verdiği yemeğe, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Başkan Yardımcısı Levent Turan, Özel Kalem Müdürü Önder E. Avşar, Fen İşleri Müdürü Kemal Odabaşı, Zabıta Müdürü Metin Marancı, Hizmet-İş Sendikası Genel Merkez teşkilat uzmanı Zeki Özen ve Belediye personeli katıldı.
Personel ücretlerinin, ikramiyelerinin, bütün sosyal haklarının düzenli olarak ödendiğini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yaptığı kısa konuşmasında; "Bu tür etkinlikler birlik-beraberlik ve kaynaşma açısından çok önemlidir. Bundan dolayı Hizmet-iş sendikasının tertiplemiş olduğu öğle yemeği için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Hizmet-İş Sendikası Genel Merkez Teşkilat Uzmanı Zeki Özen'de; açıklamasında, "Bugün burada düzenlemiş olduğumuz yemek, öncelikle üyelerimize desteklerini esirgemeyen, Personeline sahip çıkan Belediye Başkanı Sayın Faruk Köksoy'a hem teşekkür etmek için, hem de üyelerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik. Önümüzdeki yıl, şubat ayında sendika olarak çalışanlara seminer düzenleyeceğiz. Buradaki Amacımız çalışanların haklarının ve iş yerlerindeki görev ve sorumluluklarını bilincine varmasını sağlamaktır" dedi.
Tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür eden Özen; Bu tür seminerlerin, sendikalar arasında ilk defa Hizmet-İş sendikası tarafından yapılacağını da sözlerine ekledi.
Düzenlenen öğle yemeği, personele ikram edilen tatlı ve çay ikramı ile son buldu.
(OY-AT-Y)

24.12.2012 17:57:59 TSI

Editör: Wan Haber