Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.
Ak Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen Parti Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu," Parti Danışma Meclisi toplantımızı İlçe teşkilatımız, Kadın, Gençlik Kolları Başkanlarımız, partililer ve Sayın Milletvekilimiz ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu bizim kendi aile içi toplantımız. Öncelikle Hisarcık ve yöremizin dertleri ve problemlerini sizlerle birlikte istişare yapacağız. Bu toplantımızı da bu şekilde gerçekleştireceğiz. Toplantımızda konuşma değil de, öncelikle sizleri dinlemek, sizlerden gelen talepler varsa bizim için o önemli. Onları dinleyelim, bizde bunlara gereken cevapları verelim. Siyasetçiler konuşup, konuşup gider, biz onu yapmayacağız."dedi.
Saraçoğlu," Hem merkezi hükümetin, hem de yerel hükümet dediğimiz belediyenin aynı partide olmasında büyük avantaj var. Bunu bir defa kabul etmemiz gerekiyor. Bir kuşu düşünün bir kanadı kırık, bir kanadı var, uçmaya çalışıyor ama yarım yamalak gidebiliyor. Biz Hisarcık'ta bu sıkıntıyı hep beraber yaşıyoruz. İl teşkilatı olarak ilçe ayırımı yapmıyoruz. Böyle bir şeyi aklınızın ucundan dahi geçirmeyin. Bütün ilçelerimizi eşit ve aynı kefede tutmaya çalışıyoruz. Hizmetleri adil bir şekilde dağıtarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Belediye noktasında yerelin AK Partide olması belki Hisarcık'a daha büyük avantajlar getirecekti, fakat ne hikmetse 4 yıl önce yapılan seçimde ilçe halkı maalesef böyle bir tercih kullanmıştır. Bu tercih sizlerin içinden çıktı. Biz gelip böyle bir şey yapmadık. Ben böyle bir seçimi kaybetme nedenini kendimizde ararım. Öz eleştiri yapmamız lazım. Biz neden kaybettik? Bunu düşünmemiz lazım. Biz hizmet mi yapmadık? Hizmet yaptık, çalışma yaptık ama bir şekilde kaybettik. Bunun üzerinde durmamız gerekiyor. Önümüzdeki dönem için bunun hazırlığını çok iyi yapmamız gerekiyor. Öz eleştiri yapacağız, elimizi vicdanımıza koyacağız. Öncelikle seçimi kazanmanın tek yolu ben size söyleyeyim yatırım falan değil arkadaşlar, öncelikle halkın gönlüne giden yolu yapmak. Halkın gönlüne giden yolu yapabiliyorsak, şuradan çıktığımız anda işte " Şu kahve bize oy vermez, bu bize ters bakıyor" demeden selam verebiliyorsak, elini sıkabiliyorsak, iş yerine girebiliyorsak, onlara kendimizi anlatabiliyorsak, bu işi çok rahat bir şekilde başarırız."diye konuştu.
Hisarcık AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Karbasan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Şeyhler Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen ve çok sayıda partili katıldı.
(MU-EFE)

18.02.2013 15:49:21 TSI

Editör: Wan Haber