Hisarcık Belediyesi, altyapı çalışmalarında kullanmak üzere satın alınan tekerlekli, kazıcı yükleyici iş makinesi ile kamyon törenle hizmete girdi.
Belediye önünde yapılan törende dua edilip kurban kesildi. Törene Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Hizmetleri hızlı, etkin ve kaliteli bir şekilde yerine getirebilmek için araç ve makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Akbaş," Halka daha iyi hizmet amacıyla, İller Bankası'ndan aldığımız 36 ay vadeli kredi ve belediye bütçesinden karşıladığımız 51 bin 400 lira ile toplam 316 bin liraya kazıcı ve yükleyici Volvo BL71 iş makinesi ile Mercedes kamyonu belediyemize kazandırdık. Bu araçlarla güçlenen makine parkımız ile zamandan ve işçilikten tasarruf ederek ilçe halkına çok daha etkin hizmet verilecektir. Gelişen ilçemizde hizmet kalitesini yükseltip temel belediyecilik hizmetlerini çok hızlı bir şekilde yerine getirebilmek için aldığımız araçların ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.
(MU-EFE)

17.01.2013 14:08:48 TSI

Editör: Wan Haber