Denizli'de, bir okula girerek hırsızlık yapmaya çalışan bir şahıs tırmanmaya çalıştığı demir parmaklıklardan düşerek yaralandı.
Denizli'de son zamanlarda okullarda hırsızlık olaylarının artması üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri okulların güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kar maskesi takan O.K (20), okulun pencerelerindeki demir parmaklıklara tutunarak tırmanmaya başlıyor. Üst katlara tırmanırken bir anda dengesini kaybeden O.K, yere düşüyor. Kafasını sert şekilde yere çarpan O.K, bir süre yerde hareketsiz yatarken, okulun önünde bir otomobilde bekleyen arkadaşı 19 yaşındaki K.K zanlının yanına koşuyor. Arkadaşını kaldırmaya çalışan K.K, ilk olarak başındaki kar maskesini çıkarırken, O.K'ın bir türlü kendine gelememesi dikkat çekiyor. Arkadaşını yerinden kaldıramayan şahıs olay yerini terk ederken, O.K de bir süre sonra kendini toparlayarak okulun önünden uzaklaşıyor.
Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, kar maskeli hırsızların yakalanması için başlattığı operasyonda 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden K.K, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
(EV-HO-Y)

18.01.2013 12:09:06 TSI

Editör: Wan Haber