Adana'da sabahın erkek saatlerinde markete gelen bir kişinin market sahibinin uyumasını fırsat bilerek kahvaltı yapıp, üzerine kola içip meyvede yedikten sonra 5 paket meyve suyu çalması saniye saniye güvenli kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, 8 Ocak 2013 günü sabaha karşı iş yerini açıp çayını demledikten sonra içeri geçerek uyuya kaldı. Bu arada bir süre sonra markete bir şahıs geldi. Vitrin bölümüne giren şahıs uyuyan market sahibinin yanına doğru gelerek el sallayarak uyanık olup olmadığını kontrol etti. Şahıs daha sonra cep telefonunu çıkartıp uyuyan şahsa doğru hareket yaptı ancak market sahibi yine uyanmadı. Bunun üzerine şahıs market sahibinin bulunduğu yere girdi ancak yine market sahibi uyanmadı. Şahıs market sahibi uyanmayınca onun hazırladığı çaydan bir bardak doldurdu. Daha sonra kahvaltı yapmaya başladı. Kahvaltı yapan şahıs, bu sırada bir paket meyve suyunu alıp dışarı götürdü. Bir süre sonra yeniden gelerek dolaptan kola alıp tekrar kahvaltıya devam etti. Daha sonra şahıs meyve reyonundan bir de armut alıp bir süre daha kahvaltı yaptıktan sonra 4 paket daha meyve suyu ve soda alarak marketten uzaklaştı. Bu anlar marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Bir süre sonra uyanan market sahibi iş yerinden hırsızlık yapıldığını fark edince polise başvurdu. Polis güvenlik kamerasını inceleyerek zanlının Ahmet K. (21) olduğunu tespit ederek yakaladı.
Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
(FKE-ÖK-Y)

20.01.2013 09:49:31 TSI

Editör: Wan Haber