Ünlü oyuncu Ceren Hindistan 6.5 aylık hamile olduğunu açıkladı ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Hindistan'ın 6.5 aylığı bırak hamile olduğu dahi belli etmiyor. Ceren Hindistan'ın nasıl hamile olduğu ise hem şaşırtıcı hem merak uyandırıcı. Ümit Aslan ile aşk yaşayan güzel oyuncu kafaları allak bullak etti..

 

Sevgilisi Ümit Aslan’dan bebek bekleyen oyuncu CerenHindistan, son görüntüsüyle şaşırttı. 6.5 aylık hamile olduğunu söyleyen Hindistan’ındüz karnı kafalarda soru işareti yarattı.İmam nikahlı sevgilisi Ümit Aslan ileaşk yaşayan Ceren Hindistan kafaları karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda6,5 aylık hamile olduğunu ultrason fotoğrafları ile gösteren Ceren Hindistan’ıngöbeğinin dümdüz olması herkesi şaşırttı. Sevgilisi Ümit Aslan’dan bebekbekleyen oyuncu Ceren Hindistan, son görüntüsüyle şaşırttı. 6.5 aylık hamileolduğunu söyleyen Hindistan’ın düz karnı kafalarda soru işareti yarattı.

 

Güzel yıldızın Instagram’ından paylaştığı fotoğraflar takipçilerini ikiye böldü. Son olarak Antalya’da çektiği bu fotoğrafı paylaşan Ceren Hindistan’ın takipçileri "Bebek beklediğine inanmıyoruz" yorumu yaptı. Sevgilisi Aslan’ın amcasının kızıyla nikahlı olduğu haberleri üzerine ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ultrason görüntülerini paylaşmış ve "8 haftalık hamileyim" demişti. 

Editör: Wan Haber