Bursaspor'un yeni teknik direktörü Hikmet Karaman, yeşil-beyazlı takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç Karabükspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından göreve getirilen ve bugün resmi sözleşmeye imza atan Hikmet Karaman, takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Tecrübeli teknik adam antrenman öncesi teknik ekibi ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışması ve topla birlikte yapılan çalışmalar ile devam etti. Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Gökçek Vederson, Ferhat Kiraz ve Sestak antrenmanı düz koşu ile tamamladı. Tecrübeli file bekçisi Scott Carson ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, "Bursaspor için önemli günlerden bir tanesi. Hikmet Karaman hocamız ve teknik heyetimizin yanı sıra teknik menajerlik kısmı da vardı. Bugün Süha Sidal beyle bugün anlaşma sağladık. Kendisine Bursaspor Kulübü adına başarılar diliyorum" dedi.

"BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİM"
Yeşil-beyazlı kulübün yeni genel menajeri Süha Sidal ise, "Bütün tecrübelerimi bundan sonra Bursaspor için kullanacağız. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. İnşallah Bursaspor camiasına da bizden memnun kalır" diye konuştu.
(MA-BÇ-S)

07.02.2013 16:28:27 TSI

Editör: Wan Haber