Tavşanlı'da Mesleki Eğitim Merkezi ve meslek liselerinin yöneticileri, Kaymakam Numan Hatipoğlu başkanlığında toplanarak, istihdama yönelik hazırlanması planlanan proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan hibe projesine hazırlık amaçlı olarak bir toplantı gerçekleştirildi.
Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık ile meslek liselerinin yöneticilerinin katıldığı toplantıda hibe projesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Konuya ilişkin bilgiler veren Kaymakam Numan Hatipoğlu, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca ilana çıkan hibe projesi ile ilgili olarak toplantı yaptık. Bu konuda nasıl bir çalışma yapabiliriz diye değerlendirmelerde bulunduk. Tavşanlı'da özellikle mesleki eğitimi geliştirerek istihdama katkısını amaçlayan bir çaba içerisindeyiz. Planlarımızın büyük bir kısmı bu doğrultuda. İlçe istihdam Kurulu'nu bunun için topluyoruz. Mesleki eğitim Merkezimiz ve meslek liselerimiz ile sürekli istişare içerisindeyiz. Son olarak da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu hibe projesine nasıl hazırlanırız diye beyin fırtınası yapıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız ile ilçemiz için güzel sonuçlar elde ederiz" dedi.
(İÖ-EFE)

15.01.2013 14:55:35 TSI

Editör: Wan Haber