Kırıkkale'de ucuzluk üzerine açılan bir mağazada, yüzlerce çeşit ürün 3.5 liradan satılınca izdiham yaşandı. Çocukların ezilme tehlikesi geçirdiği iş yeri kalabalık yüzünden adeta yerle bir oldu.
Yenidoğan Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde ucuzluk üzerine açılan bir mağaza açılış için fırın, ütü, kettle, porselen tabak, tepsi ve masa gibi fiyatı yüksek olan bir çok ürünü sadece 3,5 liradan satacağını duyurdu. Sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplanan yüzlerce vatandaş kapıların açılmasıyla birlikte ucuz üründen alabilmek için yarışınca izdiham yaşandı. Mağaza yetkililerinin zor durumda kaldığı açılış gününde çocuklar ezilme tehlikesi yaşadı. İzdihamla birlikte birçok ürün de kırıldı. Mağaza sorumluları yoğunluğu durdurabilmek için bir süre satışları durdurdu.
Kardan çok zarar eden mağazanın yetkilisi Metin Canpolat, amaçlarının ucuz satışı halk yararına yaptıklarını ve kar etmediklerini söyledi. Ucuz ürün alabilmek için kıyasıya yarışan kimi vatandaş mağazadan mutlu ayrılırken kimi vatandaş ise üzgün ayrıldı. Bu arada mağazada kırılan cam kapı ve cam ürünler yüzünden maddi zarar meydana geldi.
(VY-BÖ-AŞ-Y)

19.02.2013 12:24:32 TSI

Editör: Wan Haber