Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde Yalıkavak Belediye'yi deplasmanda yenen Sakızoğlu Sümerspor, 12 yıl sonra genç kızlarda şampiyonluğu Muratpaşa'nın elinden aldı, liseler arası şampiyonada pilot takımı Antalya Şampiyonu oldu.
Bayanlar Hentbolda Antalya'nın yükselen sesi olmaya devam eden Sakızoğlu 1960 Sümerspor hem 1. Lig'de hedefine ilerliyor, hem de geleceğin takımını oluşturma yolunda önemli adımlar atıyor. Hafta içinde Genç Kızlar Antalya Şampiyonasında tüm maçlarını kazanarak mutlu sona ulaşan ve 12 yıllık Muratpaşa Belediyespor'un şampiyonluk serisine son veren Sakızoğlu 1960 Sümerspor, son maçında da Muratpaşa karşısında 26-22 galip ayrıldı.
PİLOT TAKIM DA ZİRVEDE
Liseler arası Antalya Şampiyonasında ise Muratpaşa Belediyesi'nin alt yapısı konumundaki Muratpaşa Lisesi ile Sümerspor'un pilot takımı konumundaki Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi finalde karşılaştı. Son derece çekişmeli geçen mücadelede gülen taraf yine Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi ile birlikte Sümerspor oldu. Sakızoğlu 1960 Sümerspor Genç Kızlarda ve Yıldızlarda Türkiye Şampiyonluğunu hedefliyor.
LİGDE DE YÜRÜYORLAR
Geleceğin takımını oluşturma gayretinde olan diğer yandan da 1. Lig'deki yoluna da emin adımlarla devam eden Sümerspor, deplasmanda Yalıkavak Belediyespor'u 23-14 yenerek 3. sıradaki yerini korudu. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ev sahibi ekip karşısında her iki yarıda da çok üstün bir oyun ortaya koyan Sümerspor, bu haftayı maç yapmadan geçirecek. Antalya temsilcisinin bir sonraki maçı 27 Ocak'ta Antalya Telekom ile.
(SÇ-SÇ-Y)

14.01.2013 13:28:55 TSI

Editör: Wan Haber