Kütahya'da, Okullararası Yıldızlar Hentbol Erkek Müsabakaları'nda Yunus Emre İlköğretim Okulu birinci oldu. Takım, üst üste 3. kez şampiyon olarak Kütahya'da bir rekor imza attı.
Müsabakalarda Yunus Emre İlköğretim Okulu, ilk gün Tekel İlköğretim Okulu'nu 21-0, ikinci gün Derviş Paşa ilköğretim Okulu'nu 34-1 , üçüncü gün Bahçelievler Kadir Atlım İlköğretim Okulu'nu 10-0, yenerek, yarı final'e kaldı.
Yunus Emre İlköğretim Okulu, final'de Yunus Emre İlköğretim Okulu Atakent ilkğretim Okulu ile karşılaştı ve maçı 24-14 yunusemre hentbol takımı kazanarak 3. kez şampiyon oldu.
Takım antrenörü Hakan Gedik Demirtaş yaptığı açıklamada, "İmkansızlıklar içinde 3. kez Kütahya şampiyonu olduğumuz için çok mutluyum. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Maçlara hazırlanırken takımım kapalı bir salonunda neredeyse hiç antrenman yapmamıştır. Salonlar maalesef sadece basketbol, voleybol gibi branşlara tahsis edilmekte. Takımıma çalışacak bir salon bu senede bulamadım. Ancak biz yılmadık karda, kışta, soğukta çalışarak bir kez daha Kütahya şampiyonu olduk. Aynen geçen seneki şartlarımız bu senede geçerli 1 seneden beri yetkililerimiz böyle başarılı bir takıma antremanlarını yapacak salon dahi bulamadılar.Beni destekleyen Okul Müdürümüz Mustafa Pişkiner ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Türkan Kantarcıoğlu'na çok teşekkür ederim" diye konuştu.

HEDEF YARI FİNAL
Hakan Gedik Demirtaş sözlerine şöyle devam etti: "Amacımız Grup Maçlarını da geçip yarı finallerde Kütahya'yı temsil etmek olacak. Grup maçlarında Ege Bölgesinin takımları olacak. Bir çoğu geçen yıldan tanıdığımız takımlar ve çok güçlü kadrolarıvar, bize göre imkanları daha iyi, şartlar ne olursa olsun İnşallah bu yıl grup maçlarından başarıyla çıkıp yarı finallere Kütahya'nın ismini yazdırmak olacak" diye konuştu.
(EFE)

21.01.2013 20:05:19 TSI

Editör: Wan Haber