Gaziantep'te kurulan ve faaliyet gösteren hemşehri dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde görmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlenen gezi turuna katılarak, yapılan çalışmaları yerinde gördü.
Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve 22 hemşehri derneği başkanı ve üyeleri katıldığı gezide, ilk olarak el sanatları ile yaşayan müze Gümrük Hanı, Şıh cami çevresi sokak sağlıklaştırma ve Gaziantep Savaş müzesi gezildi. Daha sonra 300 evler, Mavikent ve Yeşilvadi 702 konut, Şahinbey Sanayi sitesi, Akkent Spor köyü, Şahinbey Parkı, Güneykent park alanı ve Güneykent sosyal Kompleksi ile Hanımlar yüzme, spor ve kültür merkezi gezildi.
Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları çok beğendiklerini ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun döneminde yapılan hizmet ve yatırımlarla Şahinbey'in çehresinin değiştiğini ifade eden Hemşehri Dernekleri Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, "Başkanımız yol, kaldırım, asfalt ve park gibi klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkarak, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yapmıştır. Bu hizmetlerle bizlerin ve vatandaşların takdirini kazanmıştır. Yapılan hizmetlerden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
(HD-Y)

10.02.2013 18:30:59 TSI

Editör: Wan Haber