Bartın'ın Amasra ilçesinde kömür üretimi yapan Hema Endüstri A.Ş. tarafından Amasra Belediyesi Başkanlığı'na traktör hibe edildi.
Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Beyenal, Amasra Kalesi içinde düzenlenen teslim töreninde yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki fabrikalarında üretilen traktörlerinden Amasra Belediyesi'ne hibe açıkladı.
Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ise, şirketin termik santral kurma düşüncesi dışında yatırımlarını her zaman destekleyeceklerini ifade etti. Başkan Timur, "Bizim santral konusunda şirket yetkilileri ile zaman, zaman kavgalarımız, oluyor. Bugün de 14 Şubat Sevgililer Günü ve bu tür münakaşalar da sevgililer arasında sık, sık olur. Traktör bağışı belediye hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi için önemli bir bağıştır. Şirket yetkililerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Halil Beyenal, traktörün anahtarını Belediye Başkanı Timur'a teslim etti. Anahtar tesliminin ardından Belediye Başkanı Emin Timur, Beyenal'a teşekkür plaketi verdi.
(DK-OA-Y)

14.02.2013 17:31:47 TSI

Editör: Wan Haber