İzmir Adanalılar Güçbirliği Vakfı Başkanı Arif Kayakşu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Dernek 2. Başkanı Sema Çuhadaroğlu ve dernek yöneticileri ile birlikte Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Arif Kayakşu, "12 Ocak'ta İzmir'de Kurtuluş Balosu düzenledik ve İzmir'deki Adanalıları bir araya getirdik. Sayın Başkanımız da bizi yalnız bırakmadı. İzmir'e gelerek gecemize katıldı, bize güç verdi. Bize sunduğunuz katkı için teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olacağınıza eminiz. Amacımız Adanalılara ve Adana'ya hizmettir. Bundan sonra daha iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, "Her zaman yanınızdayız" ifadesini kullandı.
Dernek yönetiminde hanımların olmasının önemine değinen Zihni Aldırmaz, "Hanımlarla yola çıkmışsınız. Bu çok güzel. Çünkü hanımların destek görmediği hiçbir şey başarılı olamaz. Nisan ayında Portakal Çiçeği Festivali yapıyoruz. Sonbahar'da da Altın Koza Film Festivalimiz var. Sizleri aramızda görmek isteriz. Ayrıca bundan sonraki etkinliklerinizde de yanınızda olacağım" şeklinde konuştu.
(AKL-Y)

19.01.2013 11:02:44 TSI

Editör: Wan Haber