Yağan yağışlardan dolayı çamur deryasına dönen alanda işleri nedeniyle akşama kadar kaldıklarını belirten hayvan satıcıları, yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istediler. Her yıl aynı sıkıntının yaşandığı alanda adeta çamur banyosu yaptıklarını ifade eden Erkan Gülseçkin adlı hayvan satıcısı, “Bizim her günkü halimiz böyle. Akşama kadar çamurun içindeyiz. Yetkililere defalarca bildirdik. Ancak bu sıkıntımızı çözen olmadı. Oy zamanında gelip bizden oy istiyorlar. Bir de gelip bizim bu halimizi görsünler, sonra oy istesinler” dedi.


Gülseçkin, mevcut alanın ya betonlaştırılmasını ya da hayvan pazarının başka bir alana aldırılmasını yetkililerden istediklerini sözlerine ekledi.
 

ÇAMUR SORUNUNU AYAKLARINA POŞET GEÇİREREK ÇÖZDÜ


Öte yandan çamur deryasından ayaklarına poşet geçirerek çözüm bulan Kerim Parlak adlı vatandaş ise, “Tüm günümüz burada geçiyor. Çamurlardan dolayı her tarafımız ne elbise kalıyor ne de ayakkabı. Bu nedenle çamurdan kurtulmanın yolunu ayaklarıma poşet geçirerek buldum. Bizim bu perişan halimize yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber