Oyun parklarını inceleyen ve çocuklarla yakından ilgilenen Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, isminin verilmesini istemeyen hayırsever vatandaşa duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Genel Sekreter Semur, “Bu oyun parkları ismini vermek istemeyen bir hayırsever vatandaşımız tarafından yaptırıldı. Hastanemizde tedavi hizmeti alan çocuklarımızın oynayabilmeleri ve güzel zaman geçirebilmeleri amacıyla yapıldı. Bu sayede çocuklarımız tedavi sürecinde eğlenceli ve öğretici vakit geçirmiş olacaklar. Aynı zamanda bu onların psikolojik olarak rahatlamalarına katkıda bulunacak. Oyun alanlarımızda sosyalleşerek, iletişimlerini de güçlendirmiş olacaklardır. Bu anlamda bağışçımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten de örnek bir davranış, arkadaşımız herhalde ‘hayrın gizli olanı daha makuldur’ anlayışı ile hareket etmiştir. Kendisinden Allah razı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.
İsminin verilmesini istemeyen hayırsever vatandaş ise, vefat eden babasından kalan para ile böyle bir hayır yaparak çocukları sevindirmek istediklerini söyledi.

Editör: Wan Haber