İstanbul Manisalılar Derneği kurucu başkanı, hayırsever inşaat yüksek mühendisi İsmail Gürol Uğurlu, Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde 50 öğrenciye bot hediye etti.
Selendi ve Demirci ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere 50'şer çift bot veren Uğurlu, son olarak Köprübaşı Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerinin ayaklarını sıcak tutacak botlar hediye etti. Köprübaşı Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye kışlık bot dağıtımı için hazırlanan programa İlçe Kaymakamı Recep Höl,Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen,İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Mustafa Kanmaz, Okul Müdürleri, Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Aile Birliği Yönetim Kurulu katıldı.
Törende konuşan İstanbul Manisalılar Derneği kurucu başkanı, hayırsever inşaat yüksek mühendisi Uğurlu, "Bizler zor şartlar altında okuyarak bu günlere geldik. Sizler daha iyi şartlarda okuyarak, daha iyi imkanlar sunularak eğitim görüyorsunuz. Bizler de sizlerin bu azimli çalışmanıza destek sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Derslerinize çok çalışarak, sizlere emanet edilen bu vatanı ileriki yıllarda daha iyi yönetecek kişiler olacaksınız. Bizim çabamız bunun içindir. Bizler de size destek olmaya devam edeceğiz" dedi.
Köprübaşı Kaymakamı Recep Höl, İlçe okullarına verdiği destek nedeniyle eğitim gönüllüsü Uğurlu'ya teşekkür etti ve bir buket çiçek sundu.
(ES-ERG-Y)

19.02.2013 12:05:39 TSI

Editör: Wan Haber