Türkiye Hayırseverler Derneği Şebinkarahisar Şubesi Başkanı Ayla Demirer ve yönetimi, Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Suşehri temsilcilerinin daveti üzerine ilçeye ziyarette bulundu.
Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nde karşılanan Demirer ve yönetimi, tesisler hakkında bilgi aldı. Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Suşehri Temsilcileri adına konuşan Fetiye Gülsoy, "Şebinkarahisar ilçesinde güzel faaliyetlerde bulunan Türkiye Hayırseverler Derneği Şebinkarahisar Şubesi Kadınlarını ilçemizde ağırlamaktan mutlu odluğumuzu belirtmek istiyorum. Bundan sonra, Şebinkarahisar ile Suşehri arasında güzel bir bağ kurarak, hayırsever gücümüze güç katacağımıza inanıyorum" dedi.
Türkiye Hayırseverler Derneği Şebinkarahisar Şubesi Başkanı Ayla Demirer ise, kendilerinin iadeyi ziyarette bulunduklarını söyleyerek, "Komşu ilçemiz olan Suşehrili bayanlarla bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Bundan böyle sık sık karşılıklı ziyaretlerde bulunacağız. Gösterdikleri sıcak misafirperverliklerinden dolayı Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel'in eşi Gülşen Sel'e ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancıoğlu'nun eşi Zehra Yılancıoğlu ise, "Burada doğal ortamda bulunmaktan çok mutluyuz. Suşehrili bayanların bize gösterdikleri yakın ilgiden kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(SY-TB-ZB-Y)

11.01.2013 13:29:10 TSI

Editör: Wan Haber