Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yetim çocuklar sevindirildi.
Dernek binasında ihtiyaç sahiplerine yardım program düzelendi. Programa, Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Başkan Yardımcısı Murat Tokmak, Çarşı Market Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öngelli, Yetimler Kervanı Yardımlaşma Derneği Başkanı İhsan Çolak ve yardım alan aileler katıldı.
Yetimler Kervan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, yaptığı konuşmada, " İstanbul'da yaşayan Malatyalı iş adamı Aziz Talaş bizi arayarak yetim ve yoksul ailelere yardım yapmak istediğini iletti. Malatyalı iş adamlarımıza sizi aracılığınızla kendilerine teşekkür ediyorum, yetim ve yoksul olan ailelerimize yardım paketlerimizi dağıtıyoruz. Bize 428 adet çocuk ve kadın genç ayakkabı, 370 adet gıda paketi ve her ailelerimize 2'şer kilo et olmak üzere paketlerimizi hazırladık" şeklinde konuştu.
Daha sonra ise TSO Başkan Hasan Hüseyin Erkoç konuşarak, "Yetimleri kervanın yaptıkları yardımlardan dolayı burada başkanımız İhsan Çolak ve yardım yapan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz Malatya derneklerin ne kadar güzel hizmetleri yaptıkları söyledi Malatya'daki yetim ve yoksul ailelerimize sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
Konuşmalardan sonra yetimler ve yoksul ailelere yardımlar düzenlenen programla verildi.
(NA-AŞ-Y)

20.01.2013 14:34:12 TSI

Editör: Wan Haber