Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Arslan, Acil Servis binasının yapımında ciddi katkılarda bulunan hayırsever merhum Kazım Dinçkan'ın eşi Gürcü Dinçkan'ı evinde ziyaret ettiler.
Hayırsever Kazım-Gürcü Dinçkan çifti, Acil Servis binasının yapımına 750 bin lira bağışta bulunmuş ve inşaat başlamıştı. Kazım Dinçkan, vefat edince eşi Gürcü Dinçkan inşaatın maliyeti 750 bin lirayı da aşınca elinde ne var ne yok satarak inşaatın bitirilmesini sağlamıştı.
Göreve kısa bir süre önce başlayan başhekim Gökhan Gürsoy ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Arslan, hayırsever Gürcü Dinçkan'ı ziyaret edip sohbet ettiler.
Yeni yönetimi evinde misafir eden Dinçkan, "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bir oğlum vardı şimdi 2 oğlum daha oldu. Sizleri ziyaret etmek için hastanemize mutlaka geleceğim. dedi.
İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Adem Arslan ise "Siz kimselerin yapamadığını yapmış son kuruşunuza kadar hastanemize harcamış gerçekten fedakâr eli öpülesi bir anamızsınız. Allah hayrınızı kabul etsin. Bizler size minnettarız. Bir alo kadar size yakınız. Her tür ihtiyacınızda bize telefon etmenizle koşarız. Siz bizim için baş tacısınız. Size tüm personelimiz adına teşekkür ediyoruz. Kapımız yüreğimiz her zaman açık. Gelmenizle bizi onurlandırırsınız" dedi.
Gürcü Dinçkan'da hastaneye yeni yapılan yardımlardan da gurur duyduğunu belirterek, "Biz eşimle yıllarca elin memleketinde çalışıp çabaladık birikimimizi hastanemize bağışladık. Çok mutluyum. Gelişinizle beni çok mutlu ettiniz. Hayırseverlerin her kuruşu insanımıza hizmet olarak geri dönüyor. Bir emekli maaşım birde oturduğum evim var bu da bana yetiyor. İnsanımız için yapılan o binada eşim kadar benimde çok emeğim var. İnsanımız için helal olsun" diye konuştu.
(ES-ERG-Y)

01.02.2013 11:27:10 TSI

Editör: Wan Haber