Hedefi 2. Lig olan Van Büyükşehir Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off Yarı Final ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Karşıyaka ile 0 – 0 berabere kalarak, avantajlı bir skorla Van'a dönmüştü.

Temsilcimiz bugün 2. Grup Play-Off Yarı Final rövanş maçında karşılaşacağı rakibini saf dışı bırakarak finale yükselmek, ardından da 2. Lig'e çıkmak istiyor.

“HERKESİ MAÇA DAVET EDİYORUZ”

Zorlu geçecek maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor'da tüm camia bu maça kilitlendi. Maç öncesi sosyal medyada çağrılar yapan Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, tüm taraftarları maça davet ederek, 90 dakika susmadan kendilerine destek olunmasını istedi.

2. Lig'e çıkacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirten futbolcular, taraftarlarla el birliği yapıp hedeflerine ulaşmak arzusunda. Bu manada taraftar desteğinin çok büyük önem taşıdığını vurgulayan futbolcular, taraftarlara şu çağrıda bulunuyor; “Karşıyaka ile oynayacağımız kritik maçta desteklerinizi eksik etmeyin. Hep birlikte statta buluşalım.”

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Bugün Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 15.00'te başlayacak olan maçı Turgut Doman yönetecek. Maçta Gürcan Dönmez ve Ramazan Ufuk Avdaş ise bayrak sallayacak. Maçın 4. hakemi de Emre Korkmaz.
Van Büyükşehir Belediyespor – Karşıyaka maçının tur atlayanı ile Esenler Erokspor - Kızılcabölükspor maçının tur atlayanı finalde karşı karşıya gelecek. Esenler Erokspor, play-off yarı final ilk maçında rakibini deplasmanda 3 – 1 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etmiişti. Final maçında rakibini saf dışı bırakmayı başaran taraf TFF 2. Lig'e yükselecek.

Prestij Haber: Umut TARHAN

Editör: Wan Haber