Özel Akdeniz Koleji öğrencisi Buse Karaarslan, Doğtaş Mobilya tarafından organize edilen; 'Hayalimdeki Oda' konulu resim yarışmasında Akdeniz Bölgesi'nde birinci oldu. Karaarslan'a ödül olarak da genç odası takımı hediye edildi.
Başarı belgesini Akdeniz Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Yardımcısı Emel Özdemir'den alan Buse Karaarslan, elde ettiği derecenin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, resim yapmayı çok sevdiğini anlattı. Karaarslan, "Yarışmaya katılırken birinci olacağımı hiç düşünmemiştim. Sonuç benim için sürpriz oldu. Görsel sanatlar öğretmenim Elvan Özkan, her zaman güzel resim yaptığımı söylerdi. Bana inanıp da güvenenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Akdeniz Koleji olarak sanatsal faaliyetlere çok önem verdiklerini dile getiren Görsel Sanatlar Öğretmeni Elvan Özkan de, "Öğrencilerimizin bu tür yarışmalara katılmalarını teşvik ediyoruz. Bu yıl hem İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nün, hem de özel kurumların düzenlediği tüm yarışmalarına katılacağız. İlk başarımız da bu yarışmadan geldi. Öğrencimi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Özkan, daha sonra Buse Karaarslan'a hediyesini sundu.
(ADN-Y)

21.01.2013 10:34:52 TSI

Editör: Wan Haber