Her sektörde olduğu gibi havayolu ulaşımında da kişiler hem kaliteli bir hizmet almak hem de çok yüksek ücretler ödememek istiyor. Sürekli olarak kaliteli markalar ile çalışmak isteyen bu kişiler, havayolu firmaları arasından seçimlerini yaparlarken sürekli olarak duydukları ve kulaklarının aşina olduğu markaları tercih ediyorlar. Bu aşamada Alo Bilet Hattı sitesi ülkemizde hizmet veren ve en çok bilinen havayolu firmalarının Uçak Bileti satışlarını en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Sürekli olarak büyük firmaların kampanyalarına yer verilen site üzerinden kişiler, en uygun fiyatlarla uçak biletlerini çok kısa bir süre içerisinde rahatlıkla alabilirler. Son dönemde hiçbir sorun yaşanmazken sürekli olarak önerilen Alo Bilet Hattı sitesi kullanıcı sayısını da sürekli olarak arttırıyor.

Kullanıcılar bu tarz bir siteden ilk etapta güvenilir olmasını bekliyor. Alışveriş esnasında kredi kartı bilgilerini paylaşacak olan kullanıcılar yasal olarak korunan bir siteden alışveriş yapmak istiyorlar. Bu sebeple de bu site üzerinden güvenli bir biçimde alışveriş imkânları oluyor. Alışverişin güven aşaması aşıldıktan sonra Pegasus gibi büyük firmaların kampanyalarını ekonomik şartlar altında sunacak olan siteler bekleniyor. Alo Bilet Hattı sitesi son dönemde gerçekleştirdiği büyük kampanyalar ile kullanıcılarını son derece memnun ediyor. Bu memnuniyetin göstergesi olarak da yolcular sürekli olarak uçak biletlerini site üzerinden alıyor ve siteyi önermeye devam ediyorlar. Durum böyle olunca da Pegasus gibi büyük firmalar da kampanyalarını sürekli olarak siteye aktarabiliyor.

Son dönemde artık havayolu firmaları bu tarz çok tercih edilen sitelere özel kampanyalar da düzenliyor. Düzenlenen bu kampanyalar arasından seçim yaparken kişiler sitenin hızlı ve kapsamlı arama kısmını kullanabilirler. Bu kısımdan biletlerini arayacak olan kullanıcıların tarih, saat ve kişi sayısı bilgilerini girmesinin ardından nereye gideceğini de seçmesi gerekiyor. Bu işlem ile birlikte saniyeler içerisinde biletler kişinin karşısına geliyor. Bu biletler arasından seçim yapıldıktan sonra da farklı seçeneklerin sunulduğu ödeme ekranına geliniyor. Bu ekranda da kullanıcıların birkaç dakikasını harcaması yeterli olurken sonrasında işlem tamamlanıyor ve maile yolcu biletlerinin tamamı gönderiliyor.

Editör: Wan Haber