Antalya'nın Gazipaşa ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gazipaşa Havalimanı'na gelen her yolcunun havalimanından memnun ayrılması için büyük gayret gösterdiklerini, havalimanı personeline İngilizce eğitimi verileceğini söyledi.
12 Şubat'ta Halk Eğitim Merkezi binasında verilmeye başlanacak olan kursa tüm havaalanı birim personelleri katılacak. Açılacak olan kursla ilgili bilgi veren Gazipaşa Kaymakamı, Havaalanı Mülki Amiri Muhittin Pamuk, havaalanının ağırlıklı olarak yurt dışı odaklı çalıştığını ve yurt dışı uçuşlarında 84 binden fazla yolcu giriş çıkışı olduğunu belirtti.
Havalimanına gelen misafirlerin memnuniyetinin üst düzeyde tutulması için büyük bir çaba içinde olduklarını ve kusursuz hizmeti yakalamayı hedeflediklerinin altını çizen Pamuk, "Yabancı yolcularla daha doğru ve sağlıklı iletişim kurmak adına bu kursumuzu planladık. Böylece müşteri memnuniyetini de daha yukarıya taşımış olacağız. Eğitim verecek olan öğretmenlerimizde hazırlar ve 12 Şubat'ta kursumuz Halk Eğitim Merkezi binamızda başlayacak" diye konuştu.
(AMT-SK-Y)

01.02.2013 17:50:39 TSI

Editör: Wan Haber