Antalya'nın Gazipaşa ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, mesai kavramı gözetmeden görev yapan, hizmet içinde ve dışında üstün başarı ve gayretleri görülen Gazipaşa Havalimanı personelini 'Başarı Belgesi' ile motive etti.
Gazipaşa Havalimanı Terminal Binası'nda düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çelik, Gazipaşa Havalimanı Müdürü Cengiz Aşıklı, Mal Müdürü Ömer Faruk Harmancı, Havalimanı Güvenlik Müdürü Abdullah Yılmaz ve havalimanının çeşitli departmanlarında görev yapan personele 'Başarı Belgesi' verdi.
Törende konuşan İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gazipaşa Havalimanı'nın son dönemde yaşanan gelişmelerle yoğun bir tempo yakaladığını belirterek; 2011 yılında 10 bin, 2012 yılında ise 80 bini aşkın yolcu giriş çıkışı olduğunu ve önümüzdeki süreçte de daha yoğun bir dönemin yaşanacağına dikkat çekti. Havalimanında verilen hizmetin, başka kurumlarda verilen hizmete benzemediğine dikkat çeken Kaymakam Kaymakam Pamuk, "Havaalanı işletmeciliği gerçekten çok farklı bir durum. Komplike bir birim olması dolayısıyla burada yapılan çalışma başka kurumlarda verilen hizmetlere benzemez. Değişik kurumların birlikte uyum içerisinde hareket etmesi gereken bir işletme. Bir zincirin sağlamlığı, en zayıf halkasının sağlamlığı kadardır durumu burada da geçerli bir durum. Havaalanındaki hizmet kalitesi de, en zayıf halkanın hizmet kalitesi kadardır. Özellikle yoğun sezonlarda son iki sezondur gördüğüm kadarıyla gerçekten son derece uyumlu, ahenk içerisinde hizmet veriyoruz. Tabi bu hizmetin verilmesinde birinci derecede önemli olan konu, ekip olarak hareket edebilmektir. Havaalanında hizmet veren tüm birimlerin uyum içerisinde görüyorum" diye konuştu.
Gazipaşa Havalimanı'nda 2013 yılında daha yoğun bir dönem yaşanacağına dikkat çeken Kaymakam Pamuk şunları söyledi:
"Önümüzdeki sezon biliyorsunuz çok daha yoğun bir trafik bekliyoruz. Bu trafiğe hazırlı olmak durumundayız. Bunun için çalışmalarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. Her kurum, kendi bünyesinde oluşacak iş yükünü nasıl kaldırırımın sorgusunu, hesabını yapması gerekiyor. Şunu memnuniyetle ifade edeyim ki, bütün arkadaşlarımızın özverisi ile burada önemli bir sorunla karşılaşmadık. Bu da tüm birimlerimizin birlikteliği ve ahenginden kaynaklanıyor. Bundan dolayı tüm arkadaşlarımıza fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Biz de değerlendirmelerimizi yaparak bu fedakâr arkadaşlarımızın gönüllerini almak istedik. Sizden önümüzdeki sezonda bu uyumu, ahengi, birlikteliği devam ettirmenizi rica ediyorum. Elbette insanın olduğu yerde sorunlar da olabilir fakat önemli olan sorunlar karşısında ne derece çözüm üretebildiğimizdir. Önümüzdeki sezonda da ben sizden aynı başarıyı bekliyorum."
Kaymakam Muhittin Pamuk konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çelik, Havaalanı Güvenlik Müdürü Abdullah Yılmaz, havaalanı pasaport polislerine ve diğer birim personellerine başarı belgelerini takdim etti.
(AMT-SK-Y)

25.01.2013 10:39:57 TSI

Editör: Wan Haber