Manisa'nın Gördes İlçesi'nde, hatalı sollama sonucu iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen kazada 27 yaşındaki harita teknikeri Muhammet Ali Demirel yaşamını yitirdi.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Gördes-Akhisar karayolunun birinci kilometresinde meydana geldi. Gördes'ten Akhisar'a giden Uysal B.(50) yönetimindeki 45 R 8717 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Muhammet Ali Demirel'in (27) kullandığı 45 HA 9786 otomobil, iddiaya göre hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle her iki araçta şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen 112 acil yardım ekipleri her iki sürücüyü Gördes Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Demirel, yapılan müdahalelere Rağmen kurtarılamadı. Uysal B. ise kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.
Maden şirketinde harita teknikeri olan ve bekar olduğu öğrenilen Muhammet Ali Demirel'in ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın edip sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(RŞ-AH)

30.12.2012 12:00:19 TSI

Editör: Wan Haber