International Hospital'dan yapılan yazılı açıklamada 4 aydır solunum yetmezliği teşhisi ile tedavi gören eski Ulaştırma Bakanı ve İstanbul Emniyet Müdürü Necdet Menzir'in bu sabah hayatını kaybettiği belirtildi. Menzir için yarın Fatih Camii'nde tören düzenlenecek.
International Hospital, eski Ulaştırma Bakanı ve Emniyet Müdürü Necdet Menzil'in vefatı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Necdet Menzir'in 11 Eylül 2012 tarihinde hastanenin acil servisine solunum yetmezliği ve kalp durması tanılarıyla başvurduğu belirtilerek, "Yapılan tıbbi müdahale ile kalp tekrar çalıştırılmış, ardından hastanemizin yoğun bakım servisine alınarak yaklaşık 4 aylık bir süreyle takip ve tedavisi sürdürülmüştür. 02.02.2013 tarihinde saat 11.00 civarında tekrar kalp durması gerçekleşmiş olup, yapılan tüm müdahalelere rağmen yanıt alınamamış ve saat 12.02'de vefat etmiştir" denildi.
Açıklamada Menzir için yarın Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenleneceği ifade edildi.
Öte yandan Menzir'in kızı Zuhal Üreten ve damadı Orhan Üreten hastaneden ayrıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu aracılığıyla aileye taziye dileklerini ilettiği öğrenildi.
(AU-ÖFA-GS-Y)

02.02.2013 15:24:45 TSI

Editör: Wan Haber