Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği'nde tedavi gören hastalar tarafından kermes düzenlendi.
Son beş yıl boyunca Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı yataklı servisinde yatan hastaların el emeği göz nuru ile hazırladıkları el işi ürünlerinin sergilendiği kermes hastanenin üç numaralı girişinde açıldı.
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı yataklı servisinde ortalama bir ila üç ay arası yatan hastalar, tedavilerinin yanı sıra boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla Tıp Fakültesi Hastanesi ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın tedarik ettiği el işi malzemelerinden hazırlanan takılar, biblolar, mumlar, sehpa ve masa örtüleri, tablolar; personel ve ziyaretçiler için bugün açılan kermes ile sergilenmeye başlandı.
Serginin açılışına Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. H.Ömer Tontuş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Rıfat Şahin, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hatice Güz, Doç. Dr. Ömer Böke, Fakülte Sekreteri Mehmet Özçelik, Hastane Başmüdürü İsa Erfalay, Hastane Müdürleri İbrahim İnan ve Halis Dan, hastalar, personel ve ziyaretçiler katıldı.
Sergi 17-28 Aralık 2012 tarihlerinde açık kalacak.
(SAM-SLH-Y)

17.12.2012 13:55:00 TSI

Editör: Wan Haber